Overblikket

Hvor skal man starte sin energirenovering og hvor skal man slutte ? Kan man starte med et enkelt tiltag og få det til at finansiere de næste ? Kan jeg forny min energiform og spare en masse renovering, hvis ikke jeg har komfort problemer ?  Der er virkelig mange muligheder og de fleste har indflydelse på hinanden. Derfor er overblikket yderst vigtigt.

Det er min fornemste opgave at “klæde dig bedst muligt  på” i forhold til klimaskærm, varmesystemer, vedvarende energi, EL-forbrug, styringer, tilskud, fradrag mmm. Jeg vil hjælpe dig til at “blande dine kort” bedst muligt udfra energibesparelser, komfort, økonomi, værdiløft af ejendommen mmm og du skal ikke blive overrasket hvis jeg spørger dig, hvor du er henne i livet og hvad er dine fremtidstanker med ejendommen. Ingen huse, energiforbrug, fremtidstanker,  komfortbehov etc er ens, alle har brug for deres egen specifikke plan.

Tøv derfor ikke med at ringe eller skrive til mig – ganske uforpligtende – for at få uddybet ovenstående, eller bestil et EnergiTjek, så kommer vi igennem alle punkterne.